Руски хакери, нарекли себе си We are killnet, твърдят, че са свалили наши

...
Руски хакери, нарекли себе си We are killnet, твърдят, че са свалили наши
Коментари Харесай

Заради предателството на България: Руски хакери удариха наши сайтове

Руски хакери, нарекли себе си We are killnet, настояват, че са свалили наши уеб сайтове. При уеб страницата на президентът в действителност има проблем, само че правителствените работят, въпреки и със усложнения, заяви " 24 часа ".

От ГДБОП потвърдиха, че работят по хакерска офанзива. Тя е от типа DDoS - разпределителна офанзива за отвод от услугата. При нея от инфектирани устройства се вършат милиони поръчки в секунда към даден уебсайт. Той не може да ги извърши и едвам малко на брой съумяват да влязат. Такива офанзиви рядко не престават над 12 часа, вредите са единствено пропуснатите изгоди.

Причината уеб страниците на държавното управление да издържат парадоксално е остаряла съветска офанзива. През 2015 година по време на локалните избори уеб страниците на ЦИК, Министерство на вътрешните работи и други държавни институции бяха блокирани от милионите поръчки. Затова след офанзивата се снабдиха със отбрани. Смята се, че зад тогавашното хакване седи близката до ГРУ хакерска група Fancy Bear. 

Атаката е заради предателството на България към Русия и доставки на оръжие за Украйна, твърди хакерската група.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР